Om Os

Værkstedet
Værkstedet har alt det nye inden for testere og computerudstyr til at servicere din bil.

Historie
Ballum Autoservice blev stiftet af Poul Poulsen tilbage i 1964. Og siden har værkstedet være at finde henne på hjørnet i byen. Allerede dengang satte Poul Poulsen stor ære i at yde en god service til sine kunder. Poul Poulsen tog sig kærligt at de franske biler – med fokus på Citroën.

I mange år arbejde Poul Poulsen alene på værkstedet men snart kom sønnen Erik til og gav en hånd med i det daglige arbejde. Det var ingen hemmelighed at Erik havde samme interesse for at rode i biler, og han droppede derfor ud af 9 kl. for at komme i lære hos faderen, og som 18-årig blev han udlært som mekaniker.
I 1969 dannede værkstedet ramme for den danske spillefilm ”Balladen om Carl Henning”, hvor også Poul Poulsen havde en mindre rolle.

Værkstedet har gennem de sidste 2 år gennemgået en større renovering og har det nyeste inden for computertest af biler m.v. Ballum Autoservice går meget op i at give kunden en god oplevelse. Ingen biler kommer på gaden uden den er gennemgået grundigt, og servicen er altid i top. Og så er der endda penge at spare når man benytter Ballum Autoservice. Kunderne kommer langvejs fra, lige fra Aalborg til København, ligesom mange turister nyder godt af den centrale placering ved Vadehavet.

Ballum Autoservice kunne i 2014 fejre 50-års jubilæum.

Passion
Ballum Autoservice går meget op i at give kunden en god oplevelse. Ingen biler kommer på gaden uden den er gennemgået grundigt, og servicen er altid i top.